• inverter heat pump

  • all in one heat pump

  • swimming pool heat pump

Babagan awake dhewe

Guangdong NEW ENERGY Teknologi Development Co., Ltd (Guangdong NEW ENERGY Group), dumunung ing City Guangzhou, punika China-Singapore Joint Venture diadegaké ing taun 2003, karo loro utama pabrik Manufaktur modern panutup 580.000 meter persegi, 2.000.000 Unit kemampuan produksi lan liwat 1,500 employees.NEW ENERGY, minangka salah siji saka Produsèn sumber air pump paling gedhé ing China, ndarbeni NEW ENERGY, NuLite & Mitela telung misuwur merek, nalika account NuLite wis kebak setya layanan kaca kanggo pasar jaban rangkah.