PËR NE

PREZANTIMI

Nulite New Energy Heat Pump Group, me bazë në Guangzhou dhe Foshan, e cila është e specializuar në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim, shitje dhe shërbim. Kapaciteti vjetor i prodhimit është mbi 500,000 njësi dhe më shumë se 100,000 njësi janë eksportuar vitin e kaluar në 2022.

 • -
  E themeluar në vitin 2003
 • -
  20 years experience
 • -+
  More than 12 products
 • -$
  More than 500 million

produkteve

 • R32 kontrolli wifi 15KW NL-BKDX40-150II/R32 A+++ Pompë nxehtësie (ngrohje dhe ftohje dhe ujë të nxehtë) rezervuari i zgjerimit, pompë uji e integruar

  R32 kontroll wifi 15KW ...

  Kapaciteti i ngrohjes ASHP: DC Inverter Monobllok R32 kontroll WiFi 10kw 15.5KW 20kw Përparësitë e pompës së nxehtësisë me inverter DC: 1.Funksioni:ngrohje + ftohje + ujë të nxehtë; 2.Tensioni:220V/50Hz/1Fazë ose 380V/50Hz/3Fazë; 3. Përdorimi i ftohësit të gjelbër R32; 4. Zhurmë super e ulët me motor të plotë të ventilatorit DC; 5.Kursimi i energjisë është deri në 80%; 6.Punë kundër ngrirjes në temperaturë të ulët -25 gradë; 7. Kompresor i miratuar me dy rotor Panasonic ose Mitsubish; 8. Ngrohës elektrik i integruar 3 kW për kthim; 9.Pompë uji WILO RS15/6 ose RS25/8; ...

 • WIFI R410a 15,5 KW NL-BKDX40-150II//R A+++ Pompë e nxehtësisë (ngrohje dhe ftohje dhe ujë të nxehtë) rezervuari i zgjerimit, pompë uji e integruar

  WIFI R410a 15,5 KW NL-B...

  Nulite NEW ENERGY Minus 25C 15.5KW  High COP DC Inverter Monoblock Air to Water Heat Pump. 1.ASHP Heating Capacity: DC Inverter Monoblock 15.5KW . 2.Best Selling Market:  Central Europe North & East Europe, North Europe, North America. 3.Ambient Temp of Using:  Minus 25C, highest 55-60C hot Water Output. 4.Certification: ISO9001, CE, erP Energy Label, ROHS, EMC. 5.Japan *Mitsubishi” Twin Rotor Compressor for DC Inverter Monoblock Air Source Heat Pump.   HEAT PUMP TYPE DC ...

 • Split DC Inverter 20kw 22KW BKDX50-200I / 150 S Heat Pump e ujit Heater (Heating & Cooling & Hot Water)

  Inverter DC i ndarë 20 KW...

  Product Information NULITE NEW ENERGY Minus 25C 10KW 20KW High COP DC Inverter Split Air to Water Heat Pump. 1.ASHP Heating Capacity: DC Inverter Split 10KW 20KW. 2.Best Selling Market:  Central Europe North & East Europe, North Europe, North America. 3.Ambient Temp of Using:  Minus 25C, highest 55-60C hot Water Output. 4.Certification: ISO9001, CE, erP Energy Label, ROHS, EMC. 5.Japan *Mitsubishi” Twin Rotor Compressor for DC Inverter Split Air Source Heat Pump. HEAT PUMP ...

  LAJME

  • A heat pump may be right for your home – here’s what you need to know

   We independently check everything that we recommend. We may earn commissions when you purchase through our links. Learn more> This guide has been updated to reflect new changes to the Inflation Reduction Act. We have also added a new section on temporary heat pump installations. Subscribe to t...

  • Top 5 best air source heat pumps in the UK (2023)

   Air source heat pumps are growing in popularity in the UK as people look for ways to reduce their dependence on fossil fuels and cut their energy bills at the same time. As a result, more and more brands are bringing devices to market, which in turn helps keep prices down and makes them a more at...