• inverter pompa panas

  • sadayana dina hiji pompa panas

  • ngojay pompa kolam renang panas

Tentang Kami

Guangdong NEW énergi Téhnologi Development Co., Ltd (Guangdong NEW énergi Grup), lokasina di Kota Guangzhou, nyaéta Cina-Singapura Joint Modal ngadegkeun taun 2003, dua utama pabrik manufaktur modern ngawengku 580.000 méter pasagi, 2,000,000 unit pangabisa produksi jeung leuwih 1.500 employees.NEW tanaga, minangka salah sahiji produsén sumber hawa pompa panas panggedéna di Cina, owns NEW tanaga, NuLite & Mitela tilu merek kawentar, bari brand NuLite pinuh komitmen ka layanan ékspor pikeun pasar luar negeri.