Production_application

18 Indonesia kang Asian Games ajang kolam renang pump

20180905105813
20180905105759
20180905105727

nyawang griya ijo

2 (33)
3 (34)

The nyawang ngeculaké dilengkapi karo 4 set 52 Ultra-kurang panas suhu lan Unit pendinginan saka NEW ENERGY kanggo nyedhiyani suhu pancet lan lingkungan nyaman. Ing dhuwur saka ngeculaké 8 meter, suhu bisa tekan 22 ° C, lan pungkasan sing wis digawe panas dening disk angin.

Hotel Project

Dadi panas wilayah: 30000m2

fungsi Bangunan: papat lintang kamar hotel, dining, kolam renang

Panas pump account: Newthai

Panas pump model: NERS-G48KD / NERS-G40D

Jumlahe: 19 Unit

Panas pump nggunakake: 30000m2 bangunan panas, cooling, kamar hotel banyu panas, standar kolam renang

cocog Community

    kamar tutup ing distrik dilengkapi luwih saka 1,000 set mesin ngarep 150 liter saka NEW Energy. Menehi suhu pancet lan urip banyu panas nyaman kanggo mayoritas nduweni, lan seneng hotel adus banyu panas bintang lima ing ngarep.

project Hospital

    Hospital didegaké ing taun 1950. Kabèh rumah sakit isine area 21026 meter, karo 25,000 kothak meter saka papan bisnis, 1000 mbukak kasur lan 32 departemen. Iku negara nggabungaken medical, wulangan, penelitian ilmiah lan kesehatan. rumah sakit liya-kelas lengkap lan rumah sakit-loropaken baby sing memulang rumah sakit laku ing kabeh tingkat colleges medical ing provinsi.

Ing saiki, energi-nyimpen, lingkungan-loropaken, aman lan dipercaya, kanthi cerdas New Energy pump digunakake kanggo nyedhiyani 200 ton saka banyu panas domestik menyang rumah sakit saben dina.

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita