Production_application

18 Indonesia kang Asian Games ajang kolam renang pump

20180905105813
20180905105759
20180905105727

nyawang griya ijo

EVI (12)
3 (34)

The sightseeing shed is equipped with 4 sets of 52 ultra-low temperature heating and cooling units of Nulite to provide a constant temperature and comfortable environment. The height of the shed is 8 meters, the temperature can reach 22 °C, and the end is heated by a wind disk.

Hotel Project

Dadi panas wilayah: 30000m2

fungsi Bangunan: papat lintang kamar hotel, dining, kolam renang

Panas pump account: Newthai

Panas pump model: NERS-G48KD / NERS-G40D

Jumlahe: 19 Unit

Panas pump nggunakake: 30000m2 bangunan panas, cooling, kamar hotel banyu panas, standar kolam renang

cocog Community

    The district's hardcover room is equipped with more than 1,000 sets of 150-litre home machines from Nulite NEW Energy. It provides a constant temperature and comfortable hot water life for the majority of owners, and enjoys a five-star hotel hot water bath at home.

project Hospital

    Hospital didegaké ing taun 1950. Kabèh rumah sakit isine area 21026 meter, karo 25,000 kothak meter saka papan bisnis, 1000 mbukak kasur lan 32 departemen. Iku negara nggabungaken medical, wulangan, penelitian ilmiah lan kesehatan. rumah sakit liya-kelas lengkap lan rumah sakit-loropaken baby sing memulang rumah sakit laku ing kabeh tingkat colleges medical ing provinsi.

Ing saiki, energi-nyimpen, lingkungan-loropaken, aman lan dipercaya, kanthi cerdas New Energy pump digunakake kanggo nyedhiyani 200 ton saka banyu panas domestik menyang rumah sakit saben dina.

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita