teknologji

21

ENERGJISË EFIKASITETI 70%

Nulite New Energy ka bërë një numër përparimesh në industrinë e pompave të nxehtësisë në vitet e fundit, duke përfshirë serinë e saj të fundit të produkteve - Serinë e pompave të nxehtësisë me inverter Polar X. Kjo pompë nxehtësie rrit efikasitetin e energjisë me më shumë se 75% dhe siguron një COP deri në 4.5 në temperaturën e ambientit prej 20℃-15℃ DB/WB. Është një produkt inovativ, seria e pompave të nxehtësisë me inverter Polar X, e cila arrin një shkallë sezonale të efikasitetit të energjisë A++(+) në përputhje me standardin evropian EN14825.

 

Seritë e pompave të nxehtësisë me inverter Polar X janë të dizajnuara në mënyrë të sofistikuar me kontrolle të sakta të kohës dhe temperaturës me funksionin Wi-Fi. Për lehtësinë tuaj, secila mund të kontrollohet nga distanca përmes smartfonit tuaj.

Ekipi i Kërkimit dhe Zhvillimit prej MË SHUMË SE 50 PERSONAVE

Ne kombinojnë pasqyrë strategjik, informacionin e përdoruesit, të dhënat analitike dhe mirë kuptimin e vjetër të përbashkët për të krijuar përvoja të angazhohen përdoruesit. Me kërkimin dhe prototyping, ne projektimin ndërfaqe të thjeshtë dhe elegante që vënë një buzëqeshje në fytyrat.

25

10 testit ndërkombëtare laboratorët standarde, minimum laboratorike temperatura testi -30 gradë

34
Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne