технологија

21

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ 70%

Nulite New Energy направи голем број откритија во индустријата за топлински пумпи во последниве години, вклучувајќи ја и нејзината најнова серија производи - серијата Polar X инвертер за топлински пумпи. Оваа топлинска пумпа ја зголемува енергетската ефикасност за повеќе од 75% и обезбедува COP до 4,5 при амбиентална температура од DB/WB 20℃~15℃. Станува збор за иновативен производ, серијата Polar X инвертер топлински пумпи, кој постигнува сезонска оценка за енергетска ефикасност од A++(+) во согласност со европскиот стандард EN14825.

 

Серијата на топлински пумпи со инвертер Polar X е софистицирано дизајнирана со прецизни контроли на времето и температурата со Wifi функција. За ваша погодност, секој може да се контролира од далечина преку вашиот паметен телефон.

ТИМ за истражување и развој ОД ПОВЕЌЕ ОД 50 ЛУЃЕ

Ние комбинираме стратешки увид, информации за корисникот, аналитички податоци и старите добри здрав разум за да се создаде ангажирање кориснички искуства. Со истражување и прототипови, ние дизајн едноставен и елегантен интерфејс за да стави насмевка на лицата.

25

10 меѓународен стандард лаборатории за тестирање, минималната температура лабораториски тест -30 степени

34
Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас