Производство_апликација

18 Индонезија Азиските игри местото базен топлинска пумпа

20180905105813
20180905105759
20180905105727

Разгледување на стакленички

ЕВИ (12)
ТОПЛОТНА ПУМПА

Шупата за разгледување е опремена со 4 комплети од 52 единици за греење и ладење со ултра ниска температура на Nulite за да обезбеди постојана температура и удобно опкружување. Висината на бараката е 8 метри, температурата може да достигне 22 °C, а крајот се загрева со диск за ветер.

хотел проектот

Греење површина: 30000m2

Градење функција: хотел со четири ѕвездички соба, трпезарија, базен

Топлинска пумпа бренд: Newthai

Топлина модел пумпа: ners-G48KD / ners-G40D

Количина: 19 единици

Топлина употреба на пумпата: 30000m2 зграда греење, ладење, хотелска соба топла вода, стандард базен

појавување на заедницата

    Собата со тврд повез во областа е опремена со повеќе од 1.000 комплети топлински пумпи за бојлер со инвертер Polar X од Nulite NEW Energy. Обезбедува постојана температура и удобен животен век на топла вода за повеќето сопственици и ужива во бања со топла вода со пет ѕвездички во хотелот дома.

проектот болница

    Болница е основана во 1950 година во целата болница зафаќа површина од 21026 метри квадратни, со 25.000 квадратни метри деловен простор, 1.000 отворени кревети и 32 одделенија. Тоа е земја интегрирање на медицински, наставни, научни истражувања и здравствената заштита. Сеопфатна втора класа болници и бебе-пријателски болниците се наставната практика болници на сите нивоа на медицинските факултети во покраината.

Во моментов, на заштеда на енергија, еколошки-пријателски, безбеден и сигурен, целосно интелигентни топлински пумпи Нова енергија се користи за да обезбеди 200 тони на топла вода во болница секој ден.

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас