Teknologi

TEKNOLOGI

ENERGY efficiency 70%

NEW ENERGY wis digawe sawetara breakthroughs ing industri pump ing taun anyar, kalebu paling anyar seri-prodhuk NEW ENERGY Inverter roomheating Marine. Iki produk mundhak efficiency energi dening luwih saka 70% lan ngirimake COP nganti 5.5 ing suhu sekitar DB / WB 20 ℃, 15 ℃. produk liyane inovatif, NEW ENERGY DC mesin kabeh ing siji, nampa mangsan efficiency energi bahan A + sesuai karo Eropah Standard EN14825.

 

NEW ENERGY Kabeh ing siji Unit sing sophisticatedly dirancang karo wektu lan suhu pas kontrol. Kanggo penak, saben bisa kontrol mbatalake liwat ponsel pinter.

R & D TEAM OF luwih saka 80 wong

We gabungke kaweruh strategis, pangguna informasi, data lan analisis apik budi lawas kanggo nggawe pengalaman pengguna makarya. Kanthi riset lan Stamping, kita desain muka prasaja lan elegan sing sijine eseman ing pasuryan.

TEKNOLOGI 2

10 test Laboratorium standar internasional, suhu tes laboratorium minimal -30 derajat

TEKNOLOGI 3
Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita